Proiectul care mi-a schimbat viața

De când am început proiectul VINO la ȘCOALĂ! Schimbă-ți destinul! am învățat să cooperez mai  mult cu ai mei colegi, iar relația noastră cu profesorul grupei, care este și dirigintele nostru a evoluat.

Îmi place mult că în timpul orelor pe care le petrecem la proiect facem foarte multe activități pe grupe. Ne facem temele, lucrăm fișe, folosim tabla interactivă pentru a viziona diverse filmulețe educaționale și de dezvoltare personală, documentare , ieșim pe terenul de sport atunci când este vreme bună și ne jucăm în aer liber. Mi-ar plăcea să se organizeze excursii în care să plecăm la plimbare și să vizităm locuri interesante din județ.

Acest proiect  ne ajută foarte  mult în a socializa cu ceilalți , deoarece din cauza pandemiei ne-am distanțat unii de ceilalți. Este foarte frumos că suntem toți la școală împreună și petrecem timp, recuperând momentele pe care le-am pierdut cât am stat acasă.

Așadar, proiectul VINO la ȘCOALĂ! Schimbă-ți destinul! a schimbat în bine relația mea cu colegii și profesorii, dar m-a ajutat să îmi aleg propriul drum în viață.

Busuioc Alexandra

Clasa a VIII-a

Școala Gimnazială Jitia